Σχετικά με μας

Εμπειρία. Υψηλά standards. Ποιότητα εξυπηρέτησης

Η εμπειρία μας

Έχοντας ως εφόδιο τα 30 και παραπάνω χρόνια εμπειρίας μας στο τομέα της γαστρονομίας και με εγγύηση τις αναρίθμητες επιτυχίες της καριέρας του, ο Ιάκωβος Παπαδογιαννάκης προχωρά στη δημιουργία των δικών του υπηρεσιών catering. Μαζί με το γιό του Μιχάλη, που έκτος από του συγγενικούς τους δεσμούς συνδέονται και με τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες γαστρονομικές άξιες και σε συνδυασμό με μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων, το Φεβρουάριο του 2014 δημιουργείται το IAM (Iakovos and Michalis) GOURMET.

Η φιλοσοφία μας

Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των πράξεων μας και η ικανοποίησή τους είναι σημαντική για εμάς. Θέτοντας σε εφαρμογή τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο τομέα της γαστρονομίας, στην διαχείριση ποιότητας τροφίμων και σε συνδυασμό με έναν από τους πιο σύγχρονους εξοπλισμούς παρέχουμε τις ιδανικές γεύσεις με την πιο όμορφη παρουσίαση για εσάς.

 

Προσωπικό Συνεργασίες: 

Νίκος ΠατσιώραςΕνθουσιώδης με πολυετή εμπειρία σε διακεκριμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια διαφόρων χωρών. Συνεχής επένδυση στην γνώση, το υψηλό επίπεδο και την επαγγελματική εξέλιξη. Δημιουργικότητα με φρέσκες πρώτες ύλες, νέες ιδέες και διάθεση για το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα. Πρόθεση για συνεργασία με επιχείρηση που έχει ανάλογη φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Δυνατότητα διαχείρισης όλων των  τμημάτων στην κουζίνα όπως επίσης και του ζαχαροπλαστείου. Φιλόδοξος και πάντα ανοιχτός σε καινούριες συνεργασίες, προτάσεις και προκλήσεις. Βιογραφικό

 

 

Δημιουργήστε το δικό σας μενού επιλέγοντας γεύσεις της προτίμησης σας

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ