Σχετικά με εμάς

Εμπειρία. Υψηλά standards. Ποιότητα εξυπηρέτησης

Η εμπειρία μας

Με εφόδιο το απόσταγμα εμπειρίας 30 ετών στον τομέα της γαστρονομίας και με εγγύηση τις αναρίθμητες επιτυχίες στην καριέρα του, ο Ιάκωβος Παπαδογιαννάκης ιδρύει τη δική του εταιρεία υπηρεσιών catering τον Φεβρουάριο του 2014. Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του Μιχάλης, με τον οποίο δεν τους συνδέουν μόνο συγγενικοί δεσμοί, αλλά μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες γαστρονομικές άξιες. Έτσι, σε συνεργασία με μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων γεννήθηκε το IAM (Iakovos and Michalis) GOURMET Catering.

Η φιλοσοφία μας

Το φαγητό είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, να συνδεθούμε, να γιορτάσουμε, να χαρούμε, να χαλαρώσουμε. Και θέλουμε να κάνουμε αυτή την εμπειρία όσο πιο απολαυστική γίνεται για τους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτόν, δημιουργούμε τα πιάτα μας με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φροντίζουμε για την άριστη διαχείριση των τροφίμων, χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό για όλες τις παρασκευές και το σερβίρισμα και παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας για να τις μεταφέρουμε σε κάθε μας δημιουργία που θα απολαύσετε.

Η ομάδα μας

Η κινητήρια δύναμή μας στο IAM GOURMET είναι η ομάδα μας. Πίσω από κάθε εκδήλωση, κοινωνική ή επαγγελματική, υπάρχει μια έμπειρη, δυναμική και δεμένη ομάδα επαγγελματιών που συγχρονίζεται τέλεια και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό του μενού και την υλοποίηση των πιάτων, μέχρι το στήσιμο του μπουφέ και το σέρβις, μετατρέποντας κάθε εκδήλωση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Νίκος ΠατσιώραςΕνθουσιώδης με πολυετή εμπειρία σε διακεκριμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια διαφόρων χωρών. Συνεχής επένδυση στην γνώση, το υψηλό επίπεδο και την επαγγελματική εξέλιξη. Δημιουργικότητα με φρέσκες πρώτες ύλες, νέες ιδέες και διάθεση για το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα. Πρόθεση για συνεργασία με επιχείρηση που έχει ανάλογη φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Δυνατότητα διαχείρισης όλων των  τμημάτων στην κουζίνα όπως επίσης και του ζαχαροπλαστείου. Φιλόδοξος και πάντα ανοιχτός σε καινούριες συνεργασίες, προτάσεις και προκλήσεις. Βιογραφικό

 

 

Δημιουργήστε το δικό σας μενού επιλέγοντας γεύσεις της προτίμησης σας

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ