Σχετικά με εμάς

IAM (Iakovos and Michalis) GOURMET

Η φιλοσοφία μας

Το φαγητό είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, να συνδεθούμε, να γιορτάσουμε, να χαρούμε, να χαλαρώσουμε. Και θέλουμε να κάνουμε αυτή την εμπειρία όσο πιο απολαυστική γίνεται για τους πελάτες μας.

Για τον λόγο αυτόν, δημιουργούμε τα πιάτα μας με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φροντίζουμε για την άριστη διαχείριση των τροφίμων, χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό για όλες τις παρασκευές και το σερβίρισμα και παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας για να τις μεταφέρουμε σε κάθε μας δημιουργία που θα απολαύσετε.

Η εμπειρία μας

Με εφόδιο το απόσταγμα εμπειρίας 30 ετών στον τομέα της γαστρονομίας και με εγγύηση τις αναρίθμητες επιτυχίες στην καριέρα του, ο Ιάκωβος Παπαδογιαννάκης ιδρύει τη δική του εταιρεία υπηρεσιών catering τον Φεβρουάριο του 2014. Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του Μιχάλης, με τον οποίο δεν τους συνδέουν μόνο συγγενικοί δεσμοί, αλλά μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες γαστρονομικές αξίες.

Έτσι, σε συνεργασία με μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων γεννήθηκε το IAM (Iakovos and Michalis) GOURMET.

Η ομάδα μας

Η κινητήρια δύναμή μας στο IAM GOURMET είναι η ομάδα μας. Πίσω από κάθε εκδήλωση, κοινωνική ή επαγγελματική, υπάρχει μια έμπειρη, δυναμική και δεμένη ομάδα επαγγελματιών που συγχρονίζεται τέλεια και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό του μενού και την υλοποίηση των πιάτων, μέχρι το στήσιμο του μπουφέ και το σέρβις, μετατρέποντας κάθε εκδήλωση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας εκφράσετε τις επιθυμίες σας και η ομάδα του IAM Gourmet θα προτείνει την ιδανική επιλογή για εσάς
Υπηρεσίες Catering
Ρόδου 58
144 52, Αθήνα
Μεταμόρφωση Αττικής
T. 213 032 5999

Created by Advalue

© IAM Gourmet 2019